Mediacademie najaar 2020

De opleidingsprogramma’s voor journalisten en communicatiemensen voor dit najaar zijn helemaal klaar. Het is een mix van onderwerpen die door corona in het voorjaar zijn uitgesteld en enkele nieuwe thema’s. Er is ook gekozen voor een combinatie van online lessen en andere die fysiek worden georganiseerd.

 

WE MEDIA Persacademie

De Nederlandstalige opleidingen aan de Artevelde Hogeschool in Gent kunnen niet op de campus worden georganiseerd en zullen uitsluitend online zijn. Voor de cursussen aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen is er een combinatie van fysieke lessen en online. Online of offline, we blijven trouw aan de gekende stijl: een uitgebreide theoretische introductie en nadien voldoende tijd voor toepassingen en vragen.

Door het verdwijnen van de overheidssteun passen we de tarieven aan: voor de leden van WE MEDIA en Medianetwerkplus blijft de prijs dezelfde, voor niet-leden is er een hoger, weliswaar nog steeds democratisch, tarief.

U vindt alle gegevens HIER.

 

Franstalig België

In het zuiden van het land zijn er nog 5 opleidingen tot december waarvan 2 in oktober.

Op 5 oktober is er een cursus over Google Analytics, begeleid door Serge Marchal, een specialist in Inbound Marketing. U ontdekt Google Analytics en leert over de mogelijkheden om uw site te optimaliseren uw digitale strategie te ontwikkelen. Meer info vindt u HIER.

De tweede opleiding vindt plaats op 15 en 22 oktober. Ze gaat over online redactie en de content strategie. Docent is Isabelle Bontridder, experte in webmarketing. U krijgt inzage in het ontwikkelen van een coherente online communicatie, een aangepaste schrijfstijl en de structuur van uw communicatie op een site. Meer info vindt u HIER.

Meer informatie over alle opleidingen klik HIER.

 

Zin om meer te lezen?

* DAT Belgium lanceert videolabel