WE MEDIA ACADEMY 2020

De start van het academiejaar nadert en ook de opleidingen van WE MEDIA voor het najaar zijn grotendeels klaar. Voor de Franstaligen zijn 6 verschillende opleidingen gepland en voor de Nederlandstaligen zijn 6 opleidingsdagen gepland. Intussen is het ook duidelijk dat de subsidies voor de persacademie en mediacademie in Vlaanderen er zeker niet komen in 2020.

 

WE MEDIA Persacademie

De 7 vormingen van het voorjaar in de Thomas More Hogeschool en Arteveldehogeschool zijn zo goed als volgeboekt. 1 is afgewerkt, 6 anderen zijn uitgesteld door de coronamaatregelen. Het is niet voor alle opleidingen even evident om ze op afstand te organiseren omdat het ook kan gaan over praktische vaardigheden. U vindt de planning HIER.

Ook onderzoeken we in Vlaanderen in overleg met de hogescholen naar een nieuw model om de opleidingen te kunnen voortzetten nu er geen subsidies zijn voor 2020.

WE MEDIA Academy

In het zuiden van het land zijn de opleidingen in samenwerking met IHECS van september tot december. De impact van COVID-19 zal allicht minder zijn al weten we niet wanneer de schoolactiviteiten helemaal zullen heropstarten. Daarom bereidt ook IHECS zich voor. De opleidingen kunnen eventueel plaatsvinden in grotere zalen waar de social distancing kan worden gerespecteerd of de opleidingen zullen op afstand zijn via videoconferentie. Indien nodig zal ook het aantal deelnemers worden beperkt.

De inhoud van het programma vindt u HIER.

Met de steun van :