WE MEDIA & Events

Niemand ontsnapt eraan: de meeste evenementen in 2020 zijn geannuleerd of gaan digitaal.

Daarom geven we een stand van zaken van de evenementen met of van WE MEDIA:

  • MAGnify – 01/10: de 4de editie van onze internationale conferentie gaat digitaal. Wij werken nog aan inhoud en vorm. Het programma zal binnenkort worden meegedeeld en ook te vinden zijn op magnify.be
  • Media Date – 17/09: deze conferentie van UBA met de Belgische media, voorzien op de dag van de UBA BBQ, wordt geïntegreerd in de UBA Trends Day die digitaal gaat. In 1 dag krijgt u de nieuwste tendenzen en de laatste evoluties. De dag begint met een gemeenschappelijke sessie en inde namiddag zijn er meerdere parallelle topics.

Meer info HIER.

  • Effie Awards – 24/09: de gala-avond met de uitreiking van de meest prestigieuze prijzen staat, tot nader bericht, nog gepland op donderdag 24 september.

Meer info HIER.

  • FIPP World Congress – 15 & 16/09: het jaarlijks wereldcongres van de Internationale federatie van de periodieke pers die in september gepland is in Portugal, krijgt een digitale editie. Het wordt trouens een uitgebreider congres want ook het traditionale DIS 5Digital Innovation Summit), oorspronkelijk gepland in Berlijn, wordt eraan toegevoegd.

Meer info HIER.

 

Zin om meer te lezen?