Opleidingen najaar 2020

Persacademie online en on campus

Door de corona-omstandigheden heeft onze open Academy voor het eerst ook een online vorming aangeboden. Storytelling-expert Tom Rumes ging samen met een twaalftal cursisten online aan de slag met storytools. ‘Vormelijke en inhoudelijke spanningsbogen creëren, catchy baselines bedenken en de juiste tool of app kiezen voor elke story.’ Zo vatte één van de cursisten de vorming “Storytooling” samen.

 

Persacademie by WE MEDIAOp 1 cursist na, pleiten alle deelnemers voor meer online cursussen en dat zullen we dus ook doen met een mix van lessen online (waar het kan) en on campus (waar het nodig is). We blijven met de Persacademie ook voldoende tijd maken voor toepassingen en vragen.

 

Op de agenda staan nog: Eindredactie, Interviewtechnieken, Smartphone fotografie, Online redactie en Journalistiek aan de slag met sociale media.

 

Wil je de info deze zomer graag meteen en rechtstreeks in je mailbox?  Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief (https://www.persacademie.be/index.php/nieuwsbrief).

 

We houden u op de hoogte wanneer de precieze data voor deze vormingen bekend zijn. (https://www.persacademie.be/).

 

WE MEDIA Academy 2020

 

In samenwerking met IHECS Academy organiseert WE MEDIA Academy dit najaar Franstalige opleidingen. Deze gaan in September van start.

U kunt het volledig programma HIER raadplegen.