TERRA, nieuw vakblad voor grondwerk, wegenbouw en recyclage

TERRA, het nieuwe vakblad voor grondwerk, wegenbouw en recyclage werd dit najaar gelanceerd door uitgeverij REKAD.

Uitgeverij REKAD is een gevestigde waarde in de vakbladensector. De focus ligt op landbouw. Naast ‘De Loonwerker’/’Entreprise Agricole’ worden ook de vakbladen ‘Varkensbedrijf’, ‘Melkveebedrijf’/’Lait & Elevage’ en ‘M2 Magazine’ uitgegeven. Voor fleuristen is er het vakblad ‘Fleur Magazine’.

TERRA is ontstaan uit de vaste rubriek TerraFlash van het magazine ‘De Loonwerker’. “Of we die TerraFlash rubriek niet zouden kunnen uitbreiden tot een volledig magazine werd er enkele maanden geleden geopperd. En plots gaat er een heel nieuwe wereld open. Van maaidorsers en aardappelrooiers naar bulldozers en brekers. Ik ontdekte een boeiende wereld, met indrukwekkende machines en enthousiaste mensen.” dixit Antoon Vanderstraeten, hoofdredacteur TERRA.

Het nieuwe blad zal niet enkel het strikte grondverzet belichten maar ook recyclage, transport en aanverwante sectoren. TERRA verschijnt 4 x per jaar. Dit zowel in een Nederlandstalige als Franstalige versie.

Naast het uitgeven van vakbladen is uitgeverij REKAD ook aktief in de sector van het tuinieren en groenaanleg, o.a. met de publieksbladen Fence, Jardins & loisirs, Chic Gardens en het jaarlijks event “ Fleur d’Amour ”. Voor meer info : www.rekad.be

WE MEDIA B2B REKAD

(ldp)